Contact

Postadres
Postbus 107
9400 AC Assen

Bezoekadres
Noorderend 4
9207 AL Drachten
Toets Noorderend 2 in voor uw navigatiesysteem.

Mail
Gebruik hiervoor het contactformulier dat u onderaan deze pagina vindt.

Rondleidingen
In verband met privacy en veiligheid verzorgen wij geen rondleidingen op onze meldkamer. Dat is alleen mogelijk als u werkzaam bent bij een van onze partnerorganisaties.

Pers
Bent u van de pers en heeft u vragen over een incident? Of wilt u via de pager een persalarm ontvangen van incidenten die hiervoor in aanmerking komen? Dan verwijzen wij u naar de woordvoerders van Politie, Veiligheidsregio of Ambulancezorg.

OMS
Voor vragen over het Openbaar Meldsysteem verwijzen wij u naar de website van de drie noordelijk Veiligheidsregio's.  Daar staat ook bij welke OMS-dienstverleners u terecht kunt als u wilt doormelden naar de Meldkamer Noord-Nederland. Op de website van de Veiligheidsregio Drenthe staat informatie over uw verantwoordelijkheid tot verificatie van automatische brandmeldingen na het afgaan van een intern alarm.

Sociale media
Twitter: @MeldkamerNN
Facebook: Meldkamer Noord Nederland
Instagram: MeldkamerNoordNederland

Toegankelijkheid

De Meldkamer Noord-Nederland is bekend met het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Deze website voldoet daar niet in alle opzichten aan. Omdat onze meldkamer onderdeel is van de Landelijke Meldkamer Samenwerking (LMS), zal deze website binnen afzienbare tijd worden opgeheven. De site wordt daarom niet meer volledig digitoegankelijk gemaakt.

disciplines+caco